Статьи о детях для родителей

Полезные адреса для родителей


  • Отдых с детьми

    Міккі Маус відсвяткує своє 86-річчя на ПЛЮСПЛЮС

    18 листопада 2014 найзнаменитіший мультиплікаційний герой - Міккі Маус - святкує свій 86-й День народження. Спеціально до цієї дати на ПЛЮСПЛЮС стартує показ унікальних короткометражних мультфільмів Mickey Shorts, стилізованих під 1930-ті роки. Аби мультфільми «смакували» ще краще – пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування фірмових капкейків від Міккі Мауса!

    Міккі Маус відсвяткує своє 86-річчя

    Вперше на великих екранах Міккі Маус з'явився 18 листопада 1928-го. В цей день в нью-йоркському кінотеатрі Universal's Colony був представлений мультфільм "Пароплавчик Віллі". Відтоді Міккі Маус залишається найпопулярнішим мультиплікаційним персонажем.

    За свою кар'єру на телебаченні Міккі Маус встиг зіграти в більш ніж у 120-ти мультфільмах. На його рахунку - головні ролі в культових мультфільмах Disney, участь в популярних шоу, мільйони прихильників у всьому світі. У яких тільки образах не з’являвся на екранах мишеня: солдат, піаніст, пілот, турист, гангстер і навіть мушкетер. Має у своєму гардеробі понад 170 костюмів. 1978-го Міккі Маусу, навіть, присвоїли зірку на Алеї Слави в Голлівуді. Він стає єдиним мультиплікаційним персонажем, удостоєним такої нагороди.

    «Ми вірішили не лишатись осторонь і теж приєднатися до святкування Дня народження Міккі. Тим паче, наші юні глядачі добре знайомі з веселим мишеням, адже щодня о 8.45 ПЛЮСПЛЮС показує неймовірні пригоди Міккі і його друзів "Клуб Міккі Мауса. Сподіваємось, години у компанії веселого мишеняти та його друзів стануть хорошою та корисною розвагою для дітей та їхніх батьків», - зазначила генеральний продюсер каналу Іванна НАЙДА.

    Щоб приготувати капкейки від Міккі Мауса потрібно:

    Капкейки в виде Микки Мауса
    • Спекти капкейки
    • Приготувати крем
    • Спекти шоколадне печиво для прикраси

    Готуємо печиво

    Щоб прикрасити маффіни, необхідно приготувати шоколадне печиво. Для мордочки Міккі Мауса використовуємо спеціальну формочку, для вушок Міккі - робимо круглі печива діаметром 4 см. Інгредієнти (на 30 шт.):

    • 180 г борошна
    • 1 ч. л соди
    • 1 яйце
    • 140 г вершкового масла кімнатної температури
    • 50 г какао (чим темніше, тим краще)
    • 1/4 ч. л розпушувача
    • 200 г цукрової пудри

    Борошно і какао просіяти, змішати з содою та розпушувачем. Масло збити, поступово додаючи пудру. Маса повинна стати світлішої та пишнішою. Додати яйце, збити й додати борошно. Тісто не повинно сильно липнути до рук. Потім треба розділити його на 3-4 частини й поставити в холодильник на 20 хвилин.

    Розігріти духовку до 180 гр. Розкачати частину тіста, вирізати кружальця й перенести на деко (краще застелити пекарським папером). Випікати 10 хвилин.

    Готуємо крем

    Інгредієнти

    • 100 г вершкового масла
    • 2 склянки просіяного цукрової пудри
    • 450 г вершкового сиру (Філадельфія, наприклад)
    • 1 ч. л. ванільного екстракту або цукру

    Вершковий сир і масло розм'якшити до кімнатної температури, збити. Додати ваніль, потім по частинах цукрову пудру. Все збити й поставити в холодильник до використання.

    Готуємо тісто й випікаємо капкейки.

    Інгредієнти для тіста Red Velvet Cupcake

    • 150 г білого цукру
    • 100 мл. Молока
    • 1 велике яйце
    • 1,5 ч. л. ванільного екстракту
    • 1 ч. л. пекарського порошку
    • Щіпка солі
    • 1/2 + - чашки (ч. = 220мл) пшеничного борошна
    • 4 ст. л. оливкового/рослинного масла
    • 60 г вершкового масла (розтопити)
    • 2 ст. л. какао-порошку (несолодкий)
    • 1 флакон рідкого червоного барвника (ок.30 мл.)
    1. З’єднати цукор, масло, ванільний екстракт, злегка збити.
    2. Додати яйце, продовжуючи збивати.
    3. Влити барвник і розмішати до його з'єднання з іншими інгредієнтами.
    4. Окремо просіяти борошно, какао, розпушувач, сіль.
    5. Потім з'єднати з рідкою частиною, розмішати.
    6. Викласти тісто у форми для випікання, приблизно на 2/3. Випікати в розігрітій до 175С духовці, близько 20 хвилин +-. Головне завдання - не пересушити, вони повинні зовні здаватися трохи вологими - дійдуть при кімнатній температурі. Остудити.
    7. Для форсінге з'єднати вершковий сир (краще кімнатної температури), цукрову пудру, екстракт і добре розтерти, міксером. Приєднати збиті вершки, і з'єднати (буквально секунд 10).
    8. Дати кексу охолонути. За допомогою кондитерського мішка прикрасити кекси вершковим сиром та печивом.
    Наши страницы и группы: Facebook ВКонтакте Twitter Google Plus LJ Новости на email

    Поделиться статьей:



    Напоминаем: Копирование материалов сайта (текстов, сообщений форума, фотографий, графических материалов) возможно только с указанием активной прямой доступной для индексации ссылки на наш сайт. В случае, если указан первоисточник/автор статьи, необходимо также указать автора и первоисточник.

    Читайте также:

    Справочные материалы и консультации rss Facebook ВКонтакте Twitter Google Plus LJ Новости на email
    Реклама


    Гороскопы для детей и взрослых Новости Фильмы, мультики, стихи, песенки для детей и родителей Картинки для деток и родителей

    Счетчики